VITAMIN GUIDE: NutriFeron sebagai immune booster

Nutriferon-page-001

Kemajuan Besar dalam Sains Sistem Imun

Hi everyone!

Pernah mengalami situasi begini? Anda dan rakan anda terperangkap di dalam lif yang sesak dan terdapat beberapa orang yang batuk dan bersin di dalam lif tersebut. Beberapa hari kemudian, anda demam dan jatuh sakit. Anda menyalahkan situasi lif tersebut yang sesak dengan ramai orang. Namun, rakan anda yang terdedah dengan situasi yang sama kekal sihat dan cergas!

Perbezaannya? Itulah kekuatan sistem imun badan kita. Sistem imun membantu kita mencegah daripada jangkitan penyakit. Kekuatan sistem imunisasi membezakan siapa yang mudah mendapat penyakit dan tidak.

Seseorang yang sistem imunisasinya adalah di bawah paras normal mengalami risiko untuk mudah mendapat penyakit. Bagaimana untuk mengelakkan sistem imunisasi daripada jatuh? NutriFeron Shaklee adalah penyelesaiannya!

Bagaimana NutriFeron Shaklee berfungsi?

NutriFeron Shaklee dapat meningkatkan sistem tubuh dengan menggalakkan penghasilan interferon semulajadi dalam badan. Interferon adalah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh setiap sel badan. Ianya diaktifkan setiap kali sel dijangkiti oleh mikrob, virus, sel kanser dll. Interferon merupakan pengaktif kritikal sistem imunisasi kita. Dalam bidang perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepatitis, kanser, herpes, HIV dll.

NutriFeron Shaklee mengandungi MACH, iaitu campuran ekstrak 4 jenis tumbuh-tumbuhan (yang terbukti secara klinikal mampu merangsang proses gerakbalas imun semulajadi pada tahap selular) iaitu biji labu, bunga Safflower, bunga Honeysuckle Jepun dan benih Plantago Asiatica.

Nutriferon blogging picture

Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon

Dr. Yasuhiko Kojima, ahli imunologi yang terkenal di dunia merupakan individu yang pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Kajian terhadap ratusan sebatian semulajadi setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada 4 ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.

Meningkatkan paras interferon secara semulajadi

Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia

Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.

Rumusan Berpaten Yang Eksklusif

NutriFeron tidak dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee. Sebagai suatu suplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap sel-sel semulajadi – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

nutriferon-dr-yasuhiko-kojima

Cara pengambilan:

  • Satu minggu sekali sahaja bagi mereka yang sihat, ATAU,
  • Satu paket sehari (atau, jika perlu) diminum bersama air. Sila minum sejurus selepas dibuka kerana ia mudah menyerap kelembapan.

Siapa yang memerlukan NutriFeron set ini?

  • Anda yang ingin mengukuhkan sistem imun.
  • Anda yang menghadapi masalah sistem imun.
  • Anda yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
  • Anda yang apabila sakit (demam), sakitnya (demamnya) akan berpanjangan melebihi seminggu.
  • Ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

nutriferon

Dapatkan immune booster semulajadi ini daripada saya! Harga pasaran:

  • NutriFeron 30s SM: RM181 | SS: RM191

Saya sangat menyarankan setiap keluarga menyimpan stok Nutriferon Shaklee secukupnya di rumah, bagi menggantikan panadol dan segala ubat-ubatan yang lain. Ia sesuai dan selamat bagi ibu menyusu dan kanak – kanak.

Hubungi saya untuk mendapatkan HARGA ISTIMEWA! Isikan borang untuk Order dan pertanyaan.

Shaklee Independent Distributor ID: 888106 | Fatin Hamizah
Email: vitaminstreet@gmail.com
Atau
PM segera di link (www.fb.com/messages/VitaminStreet)!
Atau
SMS/Whatsapp ke 012 – 283 1538

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s