Khasiat SET D: SET KECANTIKAN SHAKLEE | Kulit Lebih Sihat, Cantik, Gebu & Berseri

20140210-185740.jpg

“PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelum2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! Muka nampak glowing dan flawless. Kini keluar rumah jarang pakai foundation kecuali special events je. Less is more. Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Set D Shaklee.”

Testimoni lengkap di sini. Lagi testimoni di sini.

Apakah produk yang menghapuskan kulit kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas? 

Vita-E Complex, B-Complex, Vita-C & ESP

Jom kita tengok apa manfaat setiap produk:

[♥] Vita-E Complex: Membantu kulit lebih segar
• Merupakan antioksidan yang powerful & tidak dapat dihasilkan oleh badan.
• Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku.
• Membantu memudarkan parut.

[♥] B – Complex: Bantu meratakan tona kulit
• B-Complex penting bagi memperbaiki peredaran darah dalam badan & meratakan warna tona kulit pada wajah.
• Tidak timbul lagi masalah kulit wajah yang bertompok-tompok.
• Yang menarik, B-Complex bantu menstabilkan hormon badan kita, jadi sesuailah untuk kurang rasa marah atau stress.

[♥] Vita-C: Membantu kulit lebih anjal
• Antioksidan bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
• Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
• Merangsang pembentukan & meningkatkan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti-aging & anti-wrinkle).

[♥] ESP: Membantu kulit yang gebu, cerah dan pudarkan parut jerawat
• ESP diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan.
• Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.
• ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari.

Setiap pembelian dari pihak VITAMIN STREET melayakkan anda untuk mendapat HARGA ISTIMEWA & KONSULTASI PERCUMA dari pihak kami :)

Dapatkan set ini sekarang untuk menjaga kesihatan kulit dari dalam kerana kesihatan kulit kita mencerminkan keadaan dalaman. Sihat Dalaman Cantik Luaran!

♥ Add/PM FB: Fatin Hamizah
♥ Shaklee ID: 888106
♥ Whatsapp/SMS: 012-2831538
♥ Fanpage: Vitamin Street
♥ COD Area: Uptown Damansara, TTDI, Sri Damansara, Damansara Damai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s