Kenapa saya setia dengan Shaklee?

Assalamualaikum everyone!

Fatin mula menggunakan produk Shaklee secara on and off sejak zaman belajar lagi ketika di high school dan di universiti. Menggunakan Shaklee secara konsisten pada akhir tahun 2012.

Memula tengok vitamin ni macam untuk orang sakit je. I muda lagi kot! Namun semuanya berubah apabila Fatin kerap travel dan outstation.

Sejak Fatin di transferkan, almost setiap hari kena bergegas ke pelbagai meeting di tempat yang berbeza. Dek tak biasa lagi dengan menjadi frequent traveler almost everyday selain travel ketika bercuti, badan terasa lemah teramat, mudah demam dan jerawat di muka mula naik. Tekanan fizikal dan emosi yang terganggu menyebabkan imuniti badan menjadi lemah.

Fatin disyorkan mencuba Set Optimum Health (Set A) oleh kakak ipar. Kerana mempercayai produk Shaklee, Fatin mengambil Set A & Set D (Set Skincare). Ternyata keberkesanan produk Shaklee membantu Fatin. Dalam masa beberapa minggu saje, terasa badan lebih bertenaga, dah tak demam dan tak perlu lagi membuat rawatan facial di spa! Kelebihan produk Shaklee yang bertindak sebagai double action iaitu juga sesuai sebagai masker sangat mengujakan. Dah takde alasan dengan tiada masa ke spa untuk maintain kulit licin. Pelbagai masker shaklee yang boleh DIY di rumah, ketika outstation atau ketika travel utk bercuti.

Klik sini bagi cara-cara masker alfalfa shaklee.

20140119-082047.jpg

Fatin terus menggunakan produk Shaklee secara konsisten sejak dari itu. Bermula dengan Set A – Optimum Health, Fatin mula makan dan mencuba pelbagai produk Shaklee. Nah, hasilnya sangat memuaskan hati hingga Fatin mendaftar menjadi ahli.

Fatin juga syorkan kepada rakan-rakan lain dan alhamdulillah mereka sangat berpuas hati dengan hasilnya. Kemudian, Fatin jual secara serius dan kini mempunyai jaringan group sendiri yang menawarkan khidmat konsultasi dan panduan khusus untuk pelanggan dan ahli kumpulan Fatin. Semuanya di hujung jari saje malah percuma.

Kini Fatin mampu menikmati bonus setiap bulan dan mampu menjana pendapatan sampingan.

Anda pun nak jugak?

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, email kan ke vitaminstreet@gmail.com atau Whatsapp/SMS ke 012 – 283 1538.

Menjadi ahli juga sangat mudah. Hubungi Fatin untuk menyertai group kami. Sila isi borang ni ye 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s