Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Secara Online

Assalamualaikum everyone!

Kini, segala urusan sudah boleh dibuat secara online bermula 2 Oktober 2013. Ini merupakan satu detik baru buat Shaklee Malaysia dan ini barulah betul-betul dikatakan sebagai bisnes di hujung jari dan berita gembira untuk ahli shaklee yang mana boleh ber’shopping’ online sahaja. Hanya perlukan laptop dan internet untuk order, mudah bukan?

Tak perlu risau lagi jika tinggal jauh dari HQ ataupun cawangan Shaklee, atau selalu tiada masa untuk membeli produk Shaklee. Kerana segala urusan seperti di dalam gambar di bawah kini sudah boleh dilakukan secara online.

20140212-173158.jpg

Mudahnya apabila semuanya dihujung jari. Semakin mudah untuk dapatkan Shaklee. Sebab itu jugalah bagi Fatin, Shaklee merupakan bisnes terbaik untuk wanita yang berkerjaya seperti Fatin. Sebab kita tak perlu pun keluar dari rumah untuk shopping dan untuk berbisnes. Dan, masih lagi boleh berbisnes ketika traveling. Tak perlu ‘tutup kedai’! Selain daripada dapat menjalankan tugas-tugas pejabat sepenuh masa, kita juga dapat menjana pendapatan keluarga. Sounds good, right?

Lagipun, bisnes suplemen kesihatan ini mempunyai permintaan (demand) yang sangat tinggi. Semakin hari semakin ramai yang sedar akan keperluan untuk menjaga kesihatan. Dan suplemen ini juga merupakan produk yang akan habis, sudah tentu setiap bulan pun pasti akan ada yang membeli.

Jadi, jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan ingin menjana pendapatan dengan Shaklee, atau ingin mendaftar ahli Shaklee untuk menikmati keistimewaan sebagai pengguna, boleh hubungi Fatin. Pelbagai kelebihan yang bakal anda dapat apabila menyertai kumpulan besar kami, kerana bimbingan akan diberikan secara berterusan.

Jom jadi ahli Shaklee hari ni!

Hubungi: http://www.fb.com/messages/VitaminStreet
Atau SMS/Whatsapp ke 012-2831538

♥ Add/PM FB: Fatin Hamizah
♥ Whatsapp/SMS: 012-2831538
♥ Fanpage: Vitamin Street

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s