Set Resdung Shaklee Premium

Assalamualaikum everyone!

Label Empowering You!

sinus sneezing

 Berita baik kepada anda yang mempunyai masalah resdung kronik. Kalau tidur lewat sikit, atau kalau cuaca sejuk terlebih, mesti terkena selsema. Lagi satu, jenis alah dengan habuk. Selsema ni pulak bukan jenis biasa-biasa, sekali bersin mesti kuat sangat.

Ubat resdung biasa seperti Clarityne, Clarinase, Zyrtec, Xyzale atau jenis spray macam Nasonex, Rhinocort. Hmmmm, cuba fikirkan sampai bila nak bergantung dengan ubat drug. Seperti yang kita tahu, ubat drug lama kelamaan akan ada side effect kepada buah pinggang dan organ-organ yang lain. Tapi, Shaklee ni suplemen semulajadi yang bebas bahan kimia. Fuh, nasib baik ada Shaklee kan..

Yang dah mencuba Alfalfa tapi tak nampak keberkesanannya, saya cadangkan untuk ambil Set Resdung Premium yang mengandungi 3 vitamin penting termasuk Nutriferon, Omega Guard dan Garlic. Kesannya memang sangat memuaskan dan berkesan.

Kalau malam ni start resdung lepas tu makan 3 vitamin ni, esok pagi bangun dah tak bersin-bersin lagi dah.

Kebaikan Set Resdung Shaklee Premium

♥ Nutriferon

nutriferon shaklee

  • Merangsang penghasilan Interferon. Interferon ni kerja dia macam ni. Bila virus masuk dalam badan, Interferon akan bertindak seperti alarm sistem untuk panggil sel darah putih bunuh virus di samping interferon melindungi sel yang masih belum diserang.

♥  Omega Guard

omega-guard shaklee

  • Omega Guard ni mengandungi Omega – 3 dan Omega – 6 yang bertindak sebagai anti-radang yang menyebabkan resdung. Sebab tu kalau ibu mengandung amalkan Omega Guard, insya-Allah bayi dalam Rahim tak mewarisi eczema atau allergy yang lain.

♥  Garlic

garlic-complex shaklee

  • Garlic merupakan antibiotik semulajadi. Alami sendiri kesannya kalau telan 2-3 biji Garlic sehari.

Yakinlah lepas amalkan vitamin 3 serangkai ni, jarang sangat bersin dan selsema.

Kalau nak diskaun sebanyak 20% baik anda daftar sebagai ahli Shaklee. Bukan sahaja dapat harga ahli, malah anda boleh dapat lebih dari itu. Tak payah bazir duit dan tenaga untuk survey harga lagi.

Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan Set Resdung Shaklee Premium dan Daftar Ahli. Sudah tentu konsultasi secara eksklusif untuk customer saya sahaja.

Cara Order

 Daftar Ahli Shaklee sekarang
shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s