Cara Bancuh & Minum Collagen Shaklee Dengan Betul dan Berkesan

Assalamualaikum everyone!

Shaklee Collagen Powder merupakan produk Collagen terbaik di pasaran dan dijual dengan harga yang sangat berpatutan.

Apa Beza Collagen Shaklee?

Collagen Shaklee sangat berbeza dengan produk-produk Collagen lain di pasaran kerana:

  • Kandungan utama adalah sisik ikan merah atau lebih dikenali dengan singkatan RSS (Red Snaper Scale). Ini menjadikan ianya antara Marine Collagen terbaik & bermutu tinggi berbanding produk Collagen lain yang bersumberkan buah-buahan atau haiwan seperti ayam, lembu dsb.
  • Mempunyai molecularweight yang sangat rendah (1000+ Dalton) yang memudahkan ianya diserap oleh badan.
  • Diproses secara 100% semulajadi menggunakan hydrolisis air.
  • Disebabkan ianya 100% semulajadi, ianya boleh diminum ataupun dibuat masker. Waaahh 2 in 1 😀

Cara Minum atau Bancuh Collagen Shaklee

Collagen Shaklee boleh dibancuh dengan apa-apa minuman kecuali minuman yang terlalu panas. Bancuh dengan air kosong boleh, bancuh dengan air lain pun boleh. Favourite saya suka bancuh dengan fresh milk atau pun Performance Drink Shaklee.

Bancuh pekat-pekat supaya boleh ditelan dengan pantas. Boleh je minum beberapa tegukan air berperisa lepas tu.

Kalau nak buat masker, satu sachet boleh dibahagikan seperti berikut:

  • 90% bancuh dan minum
  • 10% masker

Biasanya orang akan beli 4 kotak terus untuk amalkan selama 8 minggu secara konsisten.

Geram nak cuba kan? Harga sekotak Collagen Powder Shaklee hanya RM298 sahaja.

collagen-powder-shaklee

Berminat, nak diskaun?
Boleh, no problem.
Tapi kena join jadi ahli dulu lah. Yuran jadi ahli hanya RM75.
Terus dapat harga ahli kalau daftar jadi ahli 😀
Nak order sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Pengedar Sah Shaklee area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

 

Cara Order
    Daftar Ahli Shaklee sekarang
shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s