3 Sebab Collagen Powder Shaklee Murah Sangat Sebenarnya

Assalamualaikum everyone!

Nak tahu? Makin lama saya consume Collagen Powder Shaklee ni, makin jatuh cinta. Sebab bila saya compare kan dengan MANFAAT yang dapat dari Collagen Powder Shaklee ni. Rasa macam eh betul ke harga ni? Kalau beli Collagen ni untuk kecantikan, dapat BONUS kesihatan sekali! Ade ke produk kecantikan lain yang offer camtu? Atau produk make up yang offer kalau beli make up brand ni, sah-sah BONUS yang korang dapat adalah kesihatan sekali! Takde lagi kan?

Meh saya ceritakan 3 point penting yang buat saya jatuh cinta dengan Collagen Powder Shaklee nih

collagen-powder-shaklee

1. KECANTIKAN

Sebelum saya kenal dengan Collagen Powder Shaklee nih, saya adalah pelanggan setia untuk facial treatment. Facial treatment ni untuk naikkan seri wajah, jerawat hilang, kulit tak kusam, licin semua lah. Satu sesi RM200. Nak dapat the best result kena pergi selama sekurang-kurangnya 3 bulan berturut – turut dengan 2 minggu sekali treatment! 6 kali dah RM1,200!

collagen kulit cantik

Tu belum kalau saya nak tambah spa untuk licinkan kulit tubuh, kasar-kasar kat kaki. Belum masuk rawatan rambut untuk kasi rambut berkilat dan bersinar, nampak bermaya. Tak lah rambut kusam je. Total kalau ambil SPA + FACIAL + RAWATAN RAMBUT, biasanya RM600! Tu baru per session! Kalau 5 session? Dah RM3,000!!

Tapi Collagen ni sangatlah murah berbanding rawatan kecantikan ni. Satu kotak just RM298! Nak dapat the best result kena consume at least 4 kotak, sebab ianya BUKAN DRUGS, tak menjanjikan instant effect. 4 kotak baru RM1,200! Bandingkan dengan RM3,000. Berapa ribu dah boleh jimat?

Dengan 4 kotak ni, Collagen boleh offer FAR BEYOND apa yang rawatan kecantikan boleh offer. Bukan setakat tegangkan kulit, cerahkan kulit, gebukan kulit. Bukan setakat kat wajah je. Satu badan Collagen ni boleh treat. Kuku boleh jadi glowy and shiny. Rambut nampak segar sampai takyah dah pakai minyak rambut. Seeee, mana lebih berbaloi?

2. KESIHATAN SENDI & TULANG

collagen sakit sendi

Tahukah anda Collagen terdiri dari 50% tulang rawan (cartillage) kat sendi kita. Bila Collagen makin ‘haus’, sendi kita akan makin rosak. Bila makin rosak, tu yang akan mula sakit sendi, sakit tulang. Kalau nak sembuhkan sakit ni, biasanya doktor akan cadangkan suntik sejenis cecair kat sendi tu. Agak-agaknya lah kan, kos nak suntik cecair tu ratus – ratus je ke? Impossible. Mesti beribu-ribu jugak tu. Tu belum masuk nak kena follow up dengan doktor setiap bulan etc.

Tapi dengan amalkan Collagen selama 8 minggu secara konsisten, insyaAllah Collagen Powder Shaklee akan betulkan otot dan sendi kita dari dalam.

3. KESIHATAN JANTUNG

Banyak kegunaan lain yang kita belum tahu dengan Collagen ni. Antaranya mencegah SAKIT JANTUNG.

collagen sakit jantungTahukah anda, jantung kita ni ada banyak urat. Setiap urat bersifat elastik tapi kuat, ianya meregang dan bersifat ala-ala macam rubber band. Tapi semakin meningkat usia kita, Collagen dalam badan semakin berkurang. Collagen yang dihasilkan badan pun berkurang. Jadi, urat-urat dalam jantung ni akan semakin lemah. Bila semakin lemah, ada risiko untuk dapat sakit jantung. Agak-agaknyalah kan, kos merawat sakit jantung tu setakat ratus-ratus ke? Impossible. Beribu-ribu jugak tu.

Jadi, kat sinilah langkah pencegahan sakit jantung. Collagen amatlah murah. RM298 compared to RM50,000! RM50k+ tu untuk rawatan komplikasi jantung.

Kesimpulannya, Collagen Powder Shaklee amatlah murah kalau nak dibandingkan dengan manfaat KECANTIKAN & KESIHATAN. Sanggup berhabis beribu-ribu atau habis RM300 je untuk langkah pencegahan?

Berminat nak dapatkan Shaklee Collagen Powder? Hubungi saya sekarang 😀

Berminat, nak diskaun?

Boleh, no problem.
Tapi kena join jadi ahli dulu lah. Yuran jadi ahli hanya RM75.
Terus dapat harga ahli kalau daftar jadi ahli 😀
Nak order sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Pengedar Sah Shaklee area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

Cara Order

       Daftar Ahli Shaklee sekarang

shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s