Meal Shakes Shaklee: Multivitamin Hebat Seisi Keluarga

Assalamualaikum everyone!

Meal Shakes Shaklee

 

Meal Shakes. Nama macam bunyi McD shakes je kan? Memang sedap. Meal Shakes Shaklee ni bukan calang- calang punya multivitamin tau. Meal Shakes ni sesuai untuk semua golongan. Bukan budak-budak je sesuai makan, mak budak pun boleh. Atok dan nenek budak pun boleh tau 😀 Asalkan tak bagi kat budak bawah setahun. Sesuai sangat as multivitamin seisi keluarga.

Meal Shakes ada banyak kegunaan. Ia mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral. Hari ni saya nak kongsikan 3 BENEFIT bersama Meal Shakes:

#1: Sahur Dengan Meal Shakes Mengenyangkan

Saya sangatlah suka bancuh Meal Shakes bersama ESP dan Performance Drink untuk instant sahur puasa. Alhamdulillah kenyang dan bertenaga hingga waktu berbuka!

Biasanya saya bancuh ESP dengan Performance Drink je. Tapi sebab saya suka sangat rasa vanilla Meal Shakes ni, saya pun try bancuh tiga supplement ni sekaligus. Bila dah try and rasa, not bad jugak. Sebab Meal Shakes ni ada bau dan rasa vanilla yang kuat, memang sedap.

Badan bertenaga memang rasa lain sikit berbanding bila bancuh hanya ESP dengan Performance Drink saja. Bila tambah Meal Shakes, rasa lebih bertenaga.

#2: Meal Shakes Bantu Naikkan Selera Makan

Ada kawan saya ni memang makan nasi. Tapi kalau takde mood, dia tak makan. Kalau dia rasa stress bekerja sepanjang hari, memang kalau tak makan nasi dalam sehari pun takpe. So, dia pun try Meal Shakes.

Alhamdulillah, bila konsisten minum air kegemaran bersama Meal Shakes, selera makan bertambah. Takde dah tak selera makan kalau kena hari tu have a bad day.

Ooops, tapi dia tak obesity. Obesiti bukan sebab kita berselera makan, maka dia wajib gemuk atau wajib obese. Sebaliknya, obesiti ni sebab terlalu banyak makan junk food yang dimakan.

#3: Asthma Semakin Baik Dengan Meal Shakes

Tahukah anda sebenarnya asthma boleh nampak tanda permulaan asthma pada kanak-kanak. Tandanya macam bila lepas aktif bermain, dia akan batuk. Kalau malam terlalu sejuk, dia akan batuk. Batuk ni pulak bukan batuk biasa. Batuk sampai muntah yang sangat banyak. Sampai masa tidur pun, batuk banyak sangat sampai muntah keluar macam waterfall cover semua kepala dan badan. Memang sedih tengok.

Omega Guard dan Meal Shakes

Risau jugak kalau terlalu bergantung kepada drug, jadi boleh start konsisten kan pesakit asthma dengan Omega dan Meal Shakes. Boleh bancuh dalam susu anak anda je atau masukkan dalam solid food. Ubat doctor ambil juga, just jarakkan masa pengambilan.

Resultnya, akan nampak perkembangan yang memberangsangkan. Anak dah tak batuk!

#4: Kegunaan Lain Meal Shakes

Ada banyak lagi kelebihan MealShakes termasuklah supplement yang bagus untuk ibu mengandung yang tak boleh telan pil, elak anak sembelit dan kecantikan wajah.

meal shakesHarga Meal Shakes

Harga satu tin Meal Shakes yang bertahan hingga 2 bulan, hanya RM113.75 sahaja.

Boleh kongsi dengan anak, mak, ayah, satu keluarga lah 😀

Bulan ni bulan May ada promosi beli 6 percuma 1 tin MealShakes, total hanya RM682.50 sahaja.

Kalau beli 6 tin MealShakes bersama 1 botol Omega Guard, anda boleh dapatkan keahlian Shaklee secara percuma!

Anda akan terus dapat menikmati harga ahli dan point terus masuk bawah ID anda

Kalau nak order contact je saya okaayyy

Nak order sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Pengedar Sah Shaklee area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.
Cara Order
         Daftar Ahli Shaklee sekarang
shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s