Testimoni Cyst Mengecut Setelah Konsisten Amalkan GLA Complex Shaklee

Assalamualaikum dear readers!

Semakin lama semakin ramai yang telah mencuba dan merasai sendiri kebaikan GLA Complex Shaklee ini.

gla-complexDalam entry lepas (Apakah Cyst & Fibroid? Kecutkan Cyst & Fibroid Tanpa Pembedahan Dengan Shaklee) kita dah tahu apa itu cyst dan fibroid. Dalam entry ini, saya kongsikan beberapa testimoni para pengguna GLA Complex yang konsisten mengamalkannya. Alhamdulillah dengan izin Allah, terdapat perubahan positif yang mereka perolehi, terutamanya pada masalah cyst yang dihadapi 😀

Testimoni

#1: Puan Lia – mengelak cyst daripada berulang dengan GLA Complex dan vitamin lain.

“Katanya kalau saya tak nak go for surgery, beliau suggest saya get married.. (hahaha..) masa tu saya tak kenal lagi dengan suami saya ni.. kenapa kena kahwin is the best solution? Beliau kata, kalau kahwin, kita akan pregnant. Bila pregnant that cyst takkan dapat supply hormone yang every month dia dapat untuk growing.. (masa tu cyst saya dah 3cm in diameter).. that’s why wanita yang dah kahwin and every year wanita tu pregnant, wanita tu takkan dapat sakit camni.. owwwhhh.. barulah faham..

So, sekarang ni dah kahwin, masa preggy Irfan, check cyst whether it’s growing bigger or not, but the O&G gtaw the cyst is NO MORE THERE..! sebab saya dah pregnant and cyst tu dah tak dapat supply hormon tu.. and sekarang ni dah ada Irfan.. Alhamdulillah, takde rasa senggugut tu dah.. Alhamdulillah dah cuba Shaklee 6 bulan ni.. dan saya dah tak rasa sakit lagi, malah saya bertambah sihat dan rasa seperti ‘orang baru’..ahaks..!

Untuk mereka yang mengalami cyst ni, boleh ambil apa yang saya makan iaitu ESP, Vitamin E, B-Complex, Vitamin C dan GLA Complex.. GLA ni memang terbaekkk..! Ianya menstabilkan hormon dan menjadikan period saya regular.. saya dah tak rasa sakit langsung setiap kali ‘ia’ datang (itu salah satu indicator yg cyst tiada disitu. ni O&G yg cakap yea…) dan bukan itu sahaja, kulit saya jadi mulus, bersih, berseri dan menawan.. tambah pulak dengan Vitamin E.. memang kawan baik saya 2 vitamin ni”

*credit: MyChibiBox

#2: Kawan sepejabat Puan Maa – cyst mengecil dan menghilang.

 

Testimoni GLA 2 botol GLA utk cyst

“..Alhamdulillah selepas 6 bulan CYSTS mengecil dan terus mengecil dan kini CYSTS tu dah tiada ZERO (0), AJAIBKAN Berkat pengambilan 2 botol GLA secara konsisten dan juga mengamalkan DIET KARBOHIDRAT. Sekarang member dah pregnant 5 minggu..”

#3: Puan Suzi – cyst mengecut dari 4++ cm ke 3.6cm.

Testimoni GLA Shaklee cyst kecut-GLA

“..menggunakan GLA selama 2 bulan.. alhamdulillah cyst saya dah pun mengecut dari 4++ cm (tak ingat yang tepat) ke 3.6cm.. tadi saya buat check up kt klinik nak tengok saiz cyst saya dan alhamdulillah.. dan period saya pun dah tak keluar darah berketul-ketul lagi..”

#4: Puan Dilla – cyst mengecut daripada 2.73cm ke 1.4cm.

” Petang tadi pegi klinik untuk scan pada julai lalu, 2.73cm.. dan hari ini, 1.4cm!.. Syukur Alhamdulillah..

Doc: Bagus ye, cyst dah kecut.. Mcm mana tu? memang xde ubat utk kecutkan cyst ni..

Saya: Err.. saya cuma amalkan makan supplement.. Shaklee GLA..

Doc: Bagus! Tak payah operate.. tak elok pun operate-operate ni..

Alhamdulillah, sesungguhnya Allah jugalah yang berkuasa mencipta dan menghilangkan sesuatu..”

*Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

GLA Complex hanyalah sebagai ikhtiar untuk mengawal atur dan menstabilkan hormon, yang secara tidak langsung akan membantu kesihatan sistem reproduksi wanita secara keseluruhan. Bagi yang pernah mempunyai cyst juga kami sangat syorkan pengambilan GLA Complex ini bersama vitamin antioksidan lain untuk mengelakkan daripada berulang semula pada masa depan.Oleh kerana fungsinya yang istimewa ini, GLA Complex juga sesuai diamalkan oleh semua wanita yang telah baligh hinggalah setelah menopause sekalipun, insyaAllah ia tetap bermanfaat untuk anda.

Credit: CelikVitamin

Saya Nak Dapatkan GLA Complex Shaklee!

Untuk tempahan segera, anda boleh ikuti 3 langkah mudah di bawah:

Step #1: Membuat Pembayaran

Anda boleh membuat pembayaran ke akaun di bawah:

  • Maybank 1643 9795 9273 (Fatin Hamizah)

(Hantarkan Gambar Transfer Transaction M2u & CIMB Click)

Step #2: Hantarkan Maklumat

SMS/Whatsapp maklumat anda:

  1. Nama
  2. No Telefon
  3. Alamat

ke 012 – 283 1538 (Fatin)

Step #3: Tunggu Barang Sampai

Barang anda akan dipos menggunakan Poslaju atau GDEX atau CityLink. Penghantaran biasanya mengambil masa 1-5 hari bekerja

Pengedar Sah Shaklee area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.
Cara Order
Daftar Ahli Shaklee sekarang
shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s