Cara Bancuh ESP Shaklee dengan Betul dan Berkesan

Assalamualaikum dear readers!

ESP Shaklee sangat terkenal di kalangan ibu yang menyusukan anak. Ia terbukti membantu membanyakkan dan memekatkan susu ibu. Tapi ramai orang salah sangka, semua ingat ESP ni untuk ibu hamil dan ibu menyusu sahaja. No no no! ESP sesuai untuk semua orang , termasuk lelaki dan tidak mengira usia kecuali yang alah dengan soya ataupun kanak-kanak. Walau bagaimanapun, kalau cara bancuhannya tak betul, maka hasilnya juga tak seberapa.

Jadi hari ini saya nak kongsikan tips exclusive cara bancuh ESP yang berkesan!

ESP Shaklee boleh dibancuh dengan apa-apa minuman kecuali minuman yang terlalu panas. Ini kerana suhu yang terlalu panas boleh merosakkan protein di dalam ESP. Bancuh dengan air kosong boleh, bancuh dengan air lain pun boleh.

Bancuh 2 sudu besar ESP bersama apa-apa air. My favorite setakat nih adalah bancuh bersama Performance Drink Shaklee, rasa macam creamy orange. Kalau anda bancuh bersama twister oren, boleh rasa macam orange lassi gittew.

ESP Shaklee Performance Drink

ESP hanya boleh diambil maksimum 3 sudu besar sehari. Kalau ambil hanya satu sudu sehari, kemungkinan besar ianya tak akan berkesan. Saya secara peribadi mengamalkan ESP untuk rasa lebih bertenaga sepanjang hari. Alhamdulillah memang rasa lebih bertenaga, kurang rasa lapar dan tekstur kulit semakin cantik. Sebab itulah ESP Shaklee merupakan supplement Shaklee yang terhangat!

ESP Shaklee Perisa Strawberry Cara Minum Berkesan dan BetulJangan lupa start hari korang dengan ESP shake!! Strawberry ESP Shake! Sedap! And bertenaga seharian.

ESP Shaklee Strawberry Cara Minum Berkesan dan BetulBerminat nak rasai penangan ESP Shaklee? Hubungi saya terus di nombor yang tertera 😀

Harga

Harga ESP hanya RM150 sahaja untuk 850g dan tahan selama 2 – 3 bulan.

Nak diskaun?
Boleh, no problem.
Tapi kena join jadi ahli dulu lah. Yuran jadi ahli hanya RM75.
Anda akan terus dapat menikmati harga ahli dan point terus masuk bawah ID anda 😀
Nak order sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Pengedar Sah Shaklee area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

 

Cara Order Daftar Ahli Shaklee sekarang

shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s