PROMOSI BULAN JUN 2014 : Beli 6 Botol, Percuma 1 Botol Vitamin E

Assalamualaikum Dear Readers!

Nak umumkan promosi bulanan Shaklee untuk bulan Jun. Bulan ini Shaklee memilih Vitamin E sebagai produk promosi. Macam biasalah promosi Shaklee iaitu Beli 6 Botol, Percuma 1 Botol Vitamin E.

vitamin-e-shaklee-june-promoDan sekarang saya nak terangkan perkara-perkara FREE yang lain yang anda bakal bawa pulang bersama, dengan syarat anda beli Set Promosi Beli 6 Percuma 1 ni lah. Bukan hanya beli satu botol sahaja. Ada beza tau dari manfaat pada wang anda tu. Jom tengok!

Beli 6 Percuma 1 Vitamin E June 2014

Jangan lupa hubungi saya di 012 2831538 jika anda nak maklumat lebih lanjut tentang Promosi Vitamin E ni okay?

Ada yang tertanya-tanya apa sebenarnya yang best sangat tentang Vitamin E ni? Untuk pengetahuan anda, seorang sahabat saya dulu waktu musim Vitamin C kehabisan stok, hampir setahun juga lamanya, beliau mencadangkan semua customer beliau untuk menggunakan Vitamin E sebagai alternatif. Dan ALHAMDULILLAH, mereka semua sangat berpuas hati dengan kesan Vitamin E, setanding kehebatan Vitamin C dalam memelihara kesihatan dan kecantikan kulit mereka.

Peranan dan Kesan Pengambilan Vitamin E

Walaupun hanya sedikit sahaja bilangan manusia yang mengalami masalah kekurangan Vitamin E, perhatikan jika anda mengalami simptom-simptom ini:

  • Badan mudah lebam
  • Kulit wajah yang kusam dan tidak bermaya
  • Luka lama lambat sembuh
  • Kurang ghairah seksual
  • Hilang kekuatan otot

Anda wajib ambil Vitamin E jika anda merasakan salah satu antara senarai di atas.

Dan yang bestnya, Vitamin E Shaklee baru sahaja di-formula semula (reformula) dengan tambahan ekstrak biji anggur.

Vitamin E Shaklee

Lihat warna baru Vitamin E. Kalau dulu warnanya jernih keperangan, kini warnanya bertukar gelap sedikit kerana ekstrak biji anggur.

 

Manfaat Ekstrak Biji Anggur (Grape Seed Extract):

  • Mengikut kajian saintifik, ekstrak biji anggur terbukti amat berkesan untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika diamalkan secara konsisten.
  • Ekstrak biji anggur juga terbukti berkesan untuk menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolesterol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.

Ekstrak biji anggur terbukti amat kaya dengan protein terutamanya kolagen, 20x lebih berkesan daripada Vitamin C dan 50x lebih kuat dari Vitamin E. Menjadikannya sebagai makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu.

Beberapa manfaat tambahan ekstrak biji anggur:

  • Mencegah pembentukan plak dalam arteri.
  • Mencegah kerosakan gigi.
  • Meningkatkan kecerdasan mental dan boleh membantu untuk mengelakkan keadaan uzur.
  • Membantu mencegah osteoporosis.
  • Membantu peredaran darah.
  • Boleh mengganggu pertumbuhan dan perkembangan sel kanser.
  • Mengatasi komplikasi disebabkan oleh kencing manis.
  • Meredakan konstipasi (sembelit).
  • Ia adalah larut lemak, menyampaikan perlindungan antioksidan dengan menembusi membran sel seluruh badan.

Banyak juga info yang anda dah dapat tentang Vitamin E ni kan? Klik di sini untuk baca lebih lanjut tentang Vitamin E Shaklee.

Terima kasih kerana membaca dan jangan lupa hubungi nombor dibawah jika anda berminat nak grab 1 set Vitamin E promo ni. Berbaloi kan!

Saya Nak Dapatkan 1 Set Vitamin E Shaklee!

Nak diskaun?
Boleh, no problem.
Tapi kena join jadi ahli dulu lah. Beli 1 Set Vitamin E Shaklee dan dapatkan keahlian secara percuma!
Kalau tak yuran jadi ahli hanya RM75.
Anda akan terus dapat menikmati harga ahli dan point terus masuk bawah ID anda 😀
Nak order sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Saya adalah wakil Sah Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

 

Cara Order  Daftar Ahli Shaklee sekarang

shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s