3 Sebab Kenapa Anda Perlu Pilih Vitamin E Shaklee

Assalamualaikum Dear Readers!

Vitamin E merupakan sejenis anti-oksidan yang boleh larut dalam lemak. Ia menyokong kesihatan jantung, otak dan prostat. Vitamin E juga meningkatkan fungsi paru-paru, kolon (colon) dan fungsi imun.

Vitamin E Shaklee FatinSatu kajian dijalankan oleh sekumpulan penyelidik di Universiti Tufts menunjukkan pengambilan Vitamin E berupaya meningkatkan fungsi imun pada warga tua.

Kandungan Vitamin E

Satu kapsul lembut gel Vitamin E mengandungi 400 IU Sumber asli Vitamin E, 39.4mg ekstrak biji anggur dan 65mcg Selenium yang membantu penyerapan Vitamin E dalam tubuh.

Jerawat

Paling saya suka dan berkenan dengan Vitamin E ni adalah ia sangat bagus untuk jerawat. Jika anda ada jerawat baru nak tumbuh, separa masak atau dah masak sangat, sapu je Vitamin E Shaklee ni kat jerawat.

Tunggu kering atau sampai rasa sakit denyut jerawat tu hilang, baru cuci. Insya-Allah jerawat akan hilang beserta parut-parut nya sekali. Macam ajaib, tapi memang itu pengalaman saya dan keluarga 😀

Kesuburan

Oleh kerana Vitamin E ni bersifat anti-oksidan, ia membantu membunuh radikal bebas dalam tubuh suami dan isteri. Radikal bebas adalah sejenis unsur yang mengganggu kesuburan sperma suami dan kesuburan telur isteri.

Radikal bebas ni tak boleh nak elak sebab ia datang dari stress hidup dan persekitaran, pemakanan yang tak berapa semulajadi (ye lah, sayur pun disembur pesticide, ayam pun kena cucuk).

Vitamin Lelaki

Ehm. Kalau rasa macam nak feel malam pertama atau mood honeymoon, boleh lah suami amalkan sehari sebiji Vitamin E. Nak cakap lebih-lebih, segan. Ehem.

Harga

Harga untuk sebotol Vitamin E yang mengandungi 120 biji, untuk kegunaan 4 bulan, hanya RM149 termasuk cara makan eksklusif 😀 Oops, cara makan istimewa hanya untuk yang beli dari saya 🙂

Saya Nak Dapatkan 1 Set Vitamin E Shaklee!

Nak diskaun?
Boleh, no problem.
Tapi kena join jadi ahli dulu lah. Yuran jadi ahli hanya RM75.
Atau beli 6 botol FREE 1 botol Vitamin E untuk keahlian percuma sempena Promo Jun 2014 sahaja!
Anda akan terus dapat menikmati harga ahli dan point terus masuk bawah ID anda 😀
Nak order sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Saya adalah wakil Sah Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

 

Cara Order

  Daftar Ahli Shaklee sekarang

 

shaklee feel the difference

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s