Cara Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Assalamualaikum everyone!

Boleh ke jadi ahli Shaklee secara percuma?? Ye, memang boleh! Tak perlu pun bayar yuran keahlian.

Free Ahli Shaklee

Biasanya yuran yang dikenakan adalah RM65 dan tambah postage RM10. Ini bukan kami pihak pengedar Shaklee yang sah kenakan yuran tu, tapi Shaklee Malaysia yang kenakan kerana dari yuran itulah nanti anda akan mendapat kit member berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem Shaklee, senarai harga produk Shaklee dan segala yang berkaitan. Sebab tulah kena bayar bagi sesiapa yang nak jadi ahli. Yuran ni adalah yuran seumur hidup tidak perlu bayar yuran lagi, dan anda akan menikmati peluang mendapat harga ahli yang lebih menguntungkan iaitu 15-20% potongan dari harga retail.

Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma

Macam mana nak dapatkan keahlian percuma ni?

Mudah je kerana Shaklee akan waive bayaran ahli dengan setiap pembelian bernilai lebih kurang RM660 bersamaan 200uv. Banyak nya nak beli sampai RM660? Tak perlu risau kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan di samping automatik akan dapat harga ahli dengan pembelian tersebut.

Antara contoh produk yang boleh mendapat keahlian percuma dengan mudah adalah dengan membeli:

  • 2 botol Vivix
  • 3 kotak Collagen Powder

Anda layak dapat keahlian percuma (free membership) setelah membuat pembelian ini. Jimat RM75 dan menikmati penjimatan berterusan kerana terus dapat harga ahli.

Anda boleh juga memilih sebarang produk yang menjadi pilihan anda untuk cukupkan 200uv yang melayakkan anda dapat free membership. Boleh campur produk atau add on mengikut keperluan anda masing-masing. Bagi yang sukar membuat pilihan, boleh hubungi saya dan explain apa masalah anda dan cadangan produk yang betul.

Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Daripada beli dengan harga retail, baik terus jadi ahli Shaklee kerana setiap pembelian anda akan dapat point. Then, point yang dikumpul ini dapat ditukar dengan cash. Anda akan mendapat cash bonus dari Shaklee atas pembelian produk mengikut point yang dimiliki.

Ala.. macam kad jusco atau bonuslink tu. Kalau kita guna dapat point nanti boleh tukar hadiah kan. Lebih kurang itulah konsepnya walau anda bukan nak jadi penjual tapi dengan adanya keahlian sendiri anda lebih dapat berjimat. Mudah kan? Order pulak hanya di hujung jari, tak perlu ke branch Shaklee. Semuanya hanya secara online.

Daftar Ahli Shaklee Membership

Nak daftar ahli sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | H/p: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Saya adalah wakil Sah Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s