Cara Mudah dan Cepat Jadi Ahli Shaklee!

Assalamualaikum dear readers!

Okay people! Since ramai yang hantar message tanya macam mana nak jadi ahli Shaklee.. dan anda pun terdetik bagaimana kalau aku join? Tapi tak faham prosesnya pulak. Yelah orang lain tengok seronok je dapat 4-5 angka sebulan, i pun nak cubalah.

Pertama sekali untuk jadi ahli Shaklee tak semestinya kita nak buat bisnes. Join daftar ahli untuk makan sendiri pun boleh. Ibaratkan macam kita pergi jusco tu ada kad jusco kan. Sambil-sambil membeli belah tu nanti kumpul-kumpul point dapat voucher cash kan. Sama macam bonuslink tu biasa kita guna untuk isi minyak. Sambil-sambil isi minyak dapatlah kumpul point jugak. Takde rugi pun.

if you never try you'll never know

Cara daftar dan jadi ahli Shaklee, kita mestilah mempunyai seorang yang boleh kita bernaung di bawahnya. Ya, memanglah penting sebab dialah nanti tempat sumber rujukan kita untuk ajar cara macam mana nak buat order online dan bermacam-macam lagi. Tak susah pun untuk daftar ahli Shaklee, ada 2 cara:

1. Bayar yuran keahlian sebanyak RM65 (plus RM10 sebagai postage jika mahu member kit dipos). Sebelum bayar tu anda mestilah berurusan dengan mana-mana distributor pilihan anda untuk tolong isikan borang dan sebagainya. Jika anda nak buat sendiri, anda kena beli borang tu dulu sebelum boleh daftar. Cara paling mudah, minta distributor anda untuk daftarkan untuk anda. Sebagai contoh, anda nak jadi ahli, anda boleh hubungi saya dan kata nak minta daftarkan ahli. Urusan pendaftaran saya akan uruskan dan anda boleh tunggu member kit anda sampai dan terus dapat ID untuk digunakan semasa membuat pembelian. ID itulah yang kita akan guna untuk beli produk dan kumpul point.

2. Siapa nak FREE MEMBERSHIP? Maknanya tak perlu bayar RM65 tadi? Untuk lagi untung, anda boleh buat belian produk bernilai RM660 bersamaan 200 point untuk melayakkan anda dapat FREE MEMBERSHIP. Rasa macam RM660 tu banyak sangat? Kongsilah dengan kawan-kawan atau ahli keluarga siapa yang nak beli lepas tu anda yang akan dapat FREE MEMBERSHIP tu. KELEBIHAN jika ambil option ni, anda berpeluang mendapat BONUS DARI SHAKLEE SERTA MERTA. Maknanya anda layak untuk merasa bonus berupa cash pada bulan tersebut berdasarkan pembelian yang telah dibuat. Ini memang orang selalu pilih option 2 untuk dapat lebih benefit.

Free Ahli Shaklee

Mudah je kan untuk daftar ahli shaklee. Apa lagi, sesiapa yang nak mendaftar jangan segan-segan untuk hubungi saya. Saya sedia memberikan konsultasi PERCUMA!

Daftar Ahli Shaklee Membership

Nak daftar ahli sekarang?
Hubungi saya:
Fatin Hamizah | H/p: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Saya adalah wakil Sah Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s