Set Resdung Shaklee Premium

Assalamualaikum everyone!

Label Empowering You!

sinus sneezing

 Berita baik kepada anda yang mempunyai masalah resdung kronik. Kalau tidur lewat sikit, atau kalau cuaca sejuk terlebih, mesti terkena selsema. Lagi satu, jenis alah dengan habuk. Selsema ni pulak bukan jenis biasa-biasa, sekali bersin mesti kuat sangat.

Ubat resdung biasa seperti Clarityne, Clarinase, Zyrtec, Xyzale atau jenis spray macam Nasonex, Rhinocort. Hmmmm, cuba fikirkan sampai bila nak bergantung dengan ubat drug. Seperti yang kita tahu, ubat drug lama kelamaan akan ada side effect kepada buah pinggang dan organ-organ yang lain. Tapi, Shaklee ni suplemen semulajadi yang bebas bahan kimia. Fuh, nasib baik ada Shaklee kan..

Yang dah mencuba Alfalfa tapi tak nampak keberkesanannya, saya cadangkan untuk ambil Set Resdung Premium yang mengandungi 3 vitamin penting termasuk Nutriferon, Omega Guard dan Garlic. Kesannya memang sangat memuaskan dan berkesan.

Kalau malam ni start resdung lepas tu makan 3 vitamin ni, esok pagi bangun dah tak bersin-bersin lagi dah.

Kebaikan Set Resdung Shaklee Premium

♥ Nutriferon

nutriferon shaklee

  • Merangsang penghasilan Interferon. Interferon ni kerja dia macam ni. Bila virus masuk dalam badan, Interferon akan bertindak seperti alarm sistem untuk panggil sel darah putih bunuh virus di samping interferon melindungi sel yang masih belum diserang.

♥  Omega Guard

omega-guard shaklee

  • Omega Guard ni mengandungi Omega – 3 dan Omega – 6 yang bertindak sebagai anti-radang yang menyebabkan resdung. Sebab tu kalau ibu mengandung amalkan Omega Guard, insya-Allah bayi dalam Rahim tak mewarisi eczema atau allergy yang lain.

♥  Garlic

garlic-complex shaklee

  • Garlic merupakan antibiotik semulajadi. Alami sendiri kesannya kalau telan 2-3 biji Garlic sehari.

Yakinlah lepas amalkan vitamin 3 serangkai ni, jarang sangat bersin dan selsema.

Kalau nak diskaun sebanyak 20% baik anda daftar sebagai ahli Shaklee. Bukan sahaja dapat harga ahli, malah anda boleh dapat lebih dari itu. Tak payah bazir duit dan tenaga untuk survey harga lagi.

Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan Set Resdung Shaklee Premium dan Daftar Ahli. Sudah tentu konsultasi secara eksklusif untuk customer saya sahaja.

Cara Order

 Daftar Ahli Shaklee sekarang
shaklee feel the difference

Advertisements

VITAMIN GUIDE: Keistimewaan Garlic Complex Shaklee sebagai Antibiotik Semulajadi

Garlic blogging picture

Hi everyone!

Manfaat bawang putih yang serba boleh telah diaplikasikan oleh orang-orang Babilon seawal 3000 SM. Ia telah dimanfaatkan sebagai ubat untuk pelbagai tujuan, termasuk jangkitan saluran pernafasan, jangkitan parasit, masalah kulit dan sebagai agen antibiotik dan anti-mikrob.

Kajian saintifik membuktikan bawang putih sesuai digunakan untuk menyucikan darah dan meneutralkan hasil toksik logam berat dalam tubuh kita, terutamanya merkuri dan kadmium. Bawang putih sering digunakan dalam rawatan hipoglisemia, gangguan usus serta pelbagai masalah kesihatan.

Namun, bukan semua makanan tambahan bawang putih adalah sama..

Kandungan allicin berkurangan atau terhapus di dalam kebanyakan kaedah pemprosesan bawang putih yang digunakan hari ini, termasuklah serbuk bawang putih yang dihancurkan, kapsul minyak bawang putih dan sebagainya. Allicin memainkan peranan penting dan merupakan komponen utama aktif bawang putih dan diperlukan untuk manfaat bawang putih. Allicin dihasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau dihancurkan yang mana tidak terdapat di dalam pemprosesan bawang putih biasa.

garlic

Kenapa Garlic Complex Shaklee?

  • Diperbuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA semasa musim panas (summer).
  • Garlic Complex Shaklee diproses secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba bagi mengekalkan SEMUA Allicin aktif (tak semua tablet garlic di pasaran mengandungi Allicin aktif).
  • Dirumus khas untuk kawalan bau dengan menggunakan dwi teknologi. Bawang putih kan menyebabkan nafas berbau..tapi tablet Garlic Shaklee tidak terpecah di dalam tubuh sehinggalah ia sampai ke dalam usus kecil.
  • Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari campuran 2 ekstrak herba iaitu pudina dan ekstrak rosemary. Kombinasi ini turut mengawal bau dengan berkesan.
  • Garlic Complex Shaklee mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya di dalam tubuh kita.
  • Setiap tablet Garlic Shaklee mengandungi 500mg bawang putih.

Kebaikan Garlic Complex Shaklee:

  1. Antibiotik yang selamat dan semulajadi – Selamat bagi kegunaan jangka masa panjang untuk meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti batuk, selsema, kulat, kuman dan virus.
  2. Mengandungi pudina – Mampu meningkat sistem penghadaman dan fungsi jantung.
  3. Menghalang alergi – Meningkatkan penyakit berkaitan sistem imun seperti hidung yang sensitif, resdung, alergi, asma, selsema dan hepatitis.
  4. Meningkatkan sistem penghadaman – Mengatasi kembung perut, gastrik, ketidakhadaman dan mampu menentang bakteria H.pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik.
  5. Mengawal tekanan darah tinggi – Kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet Garlic Shaklee akan menurunkan darah tinggi dengan 8 point.
  6. Detoksifikasi – Menyucikan darah dan meneutralkan hasil toksik logam berat dalam tubuh kita, terutamanya merkuri dan kadmium. Garlic Shaklee mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan logam dan menghalang kerosakan hati oleh bahan kimia.
  7. Merendahkan kolestrol – Menurunkan kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok serta penyakit koronari.
  8. Mencegah kanser – Membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetus kejadian kanser (nitrosamine).
  9. Menstabilkan kandungan glukos dalam badan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

garlic complex

Dapatkan Garlic Complex Shaklee hari ini sebagai antibiotik semulajadi anda! Harga pasaran:

  • Garlic Complex 60s SM: RM47 | SS: RM50

Hubungi saya untuk mendapatkan HARGA ISTIMEWA! Isikan borang untuk Order dan pertanyaan.

Shaklee Independent Distributor ID: 888106 | Fatin Hamizah
Email: vitaminstreet@gmail.com
Atau
PM segera di link (www.fb.com/messages/VitaminStreet)!
Atau
SMS/Whatsapp ke 012 – 283 1538