Kelebihan Vitamin C | Tips Kecutkan Jerawat

Assalamualaikum dear readers!

Teringat dulu masa zaman high school, jerawat suka sangat datang. Besar pulak tuh.

Jerawat adalah sangat memburukkan pandangan, haha. Di samping sakit, berdenyut jugaklah. Tangan ni gatal je nak pecahkan. Tapi kalau pecah nanti merebak kat tempat lain. Kalau dah berjerawat sampai bernanah tu, elok sangatlah amalkan.

Tambah lagi kalau ia muncul pada saat yang tidak rela. OMG! Masa hari bahagia untuk persandingan lah dia datang kaaan, tak ke spoil je kalau ada jerawat masa tuh. Tak dapatlah nak bergaya ayu dan spoil the feeling untuk tampil cantik menawan pada hari bahagia atau hari penting tuh.

Set Kecantikan ShakleeMak aih, jerawat ke kawah ni? Mimpi ngeri kan? Itu bab pengantin yang menunggu hari bahagia. Tapi bagi yang bukan pengantin pun mesti tak suka lah ada jerawat ni kan. Kadang kalau jerawat biasa takpe tapi kalau jenis jerawat batu tu tak ke seram?

Saya nak bagi tips yang sangat mudah. Jadi tak perlu lagi risau kalau jerawat tiba-tiba muncul. Pastinya hanya dengan menggunakan Vitamin C sahaja. Kelebihan Vitamin C memang banyak tapi selalunya ia sinonim dengan kecantikan kan?

Tips saya kalau nak cepat kecutkan jerawat, buat cara ni. Saya selalu telan sebiji Vitamin C begitu saje. Tapi kalau masa ada jerawat, saya akan patahkan dua, supaya ia bertindak dengan lebih cepat. Kerana Vitamin C shaklee ni adalah sustained release iaitu Vitamin C dilepaskan secara perlahan-lahan dalam badan. Pentingnya jenis sustained release ni sebab Vitamin C dalam badan sangat cepat musnah, maka badan susah untuk simpan Vitamin C. So, kalau kita amalkan Vitamin C Sustained Release maka dapat membantu bekalan Vitamin C yang berterusan dalam badan kita.

Rawat Jerawat Dengan Shaklee

Cubalah, patahkan Vitamin C ni ambil sebiji sebelum tidur. Nescaya cepat je kering keesokkan harinya. Kulit pun rasa mulus je. Saya dah cuba, anda bila lagi? Kalau nak lagi berkesan, buat Masker Vitamin C. Memang menarik tertarik kau memang de bomb! 😀

PELABURAN anda untuk dapatkan Vitamin C Shaklee ini cuma RM92.50 sahaja untuk 180 biji dan tahan selama 6 bulan! 😀

Klik di sini untuk baca lebih lanjut tentang Vitamin C Shaklee.

Saya Nak Kecutkan Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee! Jom buat order sekarang..

Order Vitamin Online

Coppp!!!

Anda mahu jadi ahli shaklee dan nak tahu cara daftar shaklee? Mudah je, hanya klik following link:

CARA MUDAH & CEPAT JADI AHLI SHAKLEE

CARA JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Jika ada sebarang pertanyaan atau konsultasi, hubungi saya sekarang 🙂

Fatin Hamizah | SMS/Whatsapp: 012 – 283 1538 | Shaklee ID: 888106
Saya adalah wakil Sah Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Pilihan COD di area Uptown Damansara, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Damansara Perdana, TTDI, Bangsar, Sri Damansara, Damansara Damai, Universiti Malaya, Ampang.

shaklee feel the difference